HOX HOX Sinä 1-4 luokkalainen!!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla koulupäivän jälkeen viettämään mukavaa iltapäivää kuntosalin yhteydessä olevaan päivätoimintapisteeseemme. Myös aamuvarhaisella ennen koulun alkua voit olla tarvittaessa kanssamme. Vanhempiesi kanssa sovimme yhdessä päivän aikataulun ja tietenkin sen, jolloin sinun on viimeistään mentävä kotiin.

Välipala

Meillä saat  makoisan ja terveellisen välipalan. Esimerkiksi omatekoiset sämpylät ja marjakiisseli maistuvat mukavasti tehokkaan koulupäivän jälkeen.

Ne läksyt...

Läksyt tekaiset tietenkin alta pois häiritsemästä iltapäivän kulkua. Autamme sinua mielellämme niissä. Vink vink.. Näin saat vanhempasi pysymään hyvällä tuulella, kun heidän ei tarvitse muistuttaa niistä enää kotona... 😉

Päivän kulku

Jos tulet aamulla, herätämme aivot yhdessä uuteen päivään... Syömme makoisan aamupalan marjojen kera. Voimme tarkistaa myös tulevan päivän läksyt,  jos ne ovat jääneet jostain syystä tekemättä;)

Iltapäivää vietämme rennosti yhdessä oleskellen; keskustelemme, pelaamme, liikumme,  joskus kokkaammekin yhdessä, karaokeakin voimme vetaista.... Ja vaikka vain levähtäisit koulupäivän päätteeksi, sekin riittää.

 

Aikaa kanssasi viettää:

Anitta, Merja ja Jenni 🙂

TERVETULOA TERVETULOA 🙂

 


Vanhemmat hox!!
Saatamme tarvittaessa lastanne koulun ja päivätoiminnan välin ( Kirkonmäen koulu )
Muut koulut; kuljetusasioissa ottakaa yhteys Eeva-Kaarina Kasalaan puh.040 5717250